Terzić: Završili smo štopera kakav je Zvezdi dugo bio potreban, stiže i moćna devetka! (VIDEO)

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je povodom učestalih glasina o novim pojačanjima crveno-belih. On je istakao da su na Marakani faktički sve završili sa štoperom, za koga nije želeo da otkrije ime, mada se pretpostavlja da je mislio na Abrahama Frimponga iz Napretka, kojeg je pomenuo i Miodrag Božović.– Pronašli smo štopera koji je pravi profil za Crvenu zvezdu, jer mi igramo sa visoko postavljenom odbranom. Njega karakteriše fenomenalna brzina pre svega. Ne bih da govorim o kome je reč, videćete već u utorak, jer mislim da je sa njim već sve završeno.

– Fibel odlazi. Ostaju Le Talek, Rendulić i Luković, a sutra ćemo potpisati sledećeg štopera, koji bi trebalo da bude ono što je trebalo Crvenoj zvezdi – istakao je generalni direktor crveno-belih.

On je otkrio i da je u planu dovođenje napadača koji će biti drugih karakteristika od Huga Vieire, koji je otišao iz kluba.- Dovodimo špica koji je potpuno drugih karakteristika od Huga Vieire. Zvezda mora da ima devetku koja je moćna, dobro igra glavom, i koja je kompatibilna sa ostatkom ekipe.

Takođe je Terzić otkrio da će i Babunski i Kahriman verovatno sporazumno raskinuti ugovore.

– Sa Babunskim ćemo napraviti sporazumni raskid ugovor, pošto je on nezadovoljan minutažom, rastaćemo se na prijateljski način.

– Verovatno je i Kahrimanov interes da promeni klub, jer nije u prvom planu, tako da ćemo i sa njim obaviti razgovore narednih dana.Izjavu Zvezdana Terzića pogledajte od 17.30:

telegraf.rs

error: